Sexchat egyszerre több oldalon egy kamerával

Mi, a dreamhome.hu oldal üzemeltetői fontos célul tűztük ki, hogy modelljeink kiemelkedő keresetet kapjanak munkájuk után.

Mégsem várjuk el, hogy csak nálunk dolgozz webkamerás erotikus vagy sexchatben. bemutatunk egy egyszerű programot, amelyet ingyenesen feltepíthetsz a számítógépedre, és lépésről lépésre megmutajuk, hogy hogyan állíthatod be.

Ha egyetlen számítógéppel és egyetlen webkamerával rendelkezel, sajnos nem tudod megoldani, hogy több sexchat oldalon legyél fent egyszerre, mert a webkamerát egyszerre csak egyetlen weboldal használhatja. Ez sajnos az általunk és más sexchat oldalak által használt technológia problémája.

Ha mégis több oldalra szeretnél feljelentkezni, a ManyCam nevű ingyenes szoftverre van szükséged!

Manycam logo

Első lépés: ide kattintva töltsd le a programot!

Letöltés és telepítés után indítsd el a programot. Válaszd a sources / forrás fület!

Manycam kamera kiválasztás
(kattints a képre nagyításhoz)

A Cameras / Kamerák résznél válaszd ki a webkamerád amit használni akarsz. ez ugyanaz a kamera, mint amit jelenleg a sexchatekben használsz.

Második lépés: Kattints az "effects" fülre. Távolíts el minden effektet a jobb oldali listából, hogy csak a saját képed legyen látható.

ManyCam effektek eltávolítása
(kattints a képre a nagyításhoz)

Harmadik lépés: kapcsold ki a ManyCam.com logót a képről.

ez a program automatikusan elhelyezi a logóját a kameraképeden. Ha nem szeretnéd ezt a reklámot a műsorodon látni, a bal oldali effekt lista tetején kapcsolhatod ki.

ManyCam logó elrejtése
(kattints a képre a nagyításhoz)

Negyedik lépés: Állítsd át a chat programokat a ManyCam használatára. a dreamhome chat esetében kattints jobb egérgombbal a chat felületen és válaszd a "Settings / beállítások" menüpontot, majd a megjelenő ablakban az utolsó, webkamerát ábrázoló ikont.

A listából válaszd a ManyCam elemet, majd mentsd el a változtatásokat.

Ezekkel a beállításokkal a webkamerád további erotikus webcam chatekben is használhatod.

elakadtál? Kell egy kis segítség? Írj nekünk, segítünk!Ingyenes online csevegés mindenkivel aki az oldalon van! Kattints ide!
Üzeneted: