Hogyan cseveghetek a modellekkel?

Ahhoz hogy csevegj modelljeinkkel, regisztrálnod kell magad az oldalunkra! A regisztráció teljesen díj és kötelezettség mentes.

Regisztrált tagként hozzáférhetsz a modellek által feltöltött privát tartalmakhoz, valamint láthatod ingyenes chatjüket.

Egy időben többen tartózkodhattok egy-egy modell chat szobájában, a beírt szövegeket mindenki láthatja. Érdemes még itt, az ingyenes chatben megismerkedni a modellel, mielőtt fizetős mozira váltasz - ahol az igazi élmények várnak!

A modell által beírt szövegek eltérő színnel jelennek meg a chatben, segítve az eligazítást.

Privát chatet bámikor indíthatsz, ha elegendő mennyiségű credittel rendelkezel. Amennyiben privát chatet indítasz, a modell percdíjának megfelelő credittel terhelődik meg egyenleged. A számlázás alapja a credit, a számlázási egység percben van meghatározva. (Pl.: 200 kredit / perc) A számlázás ennek az egységnek a tized részében történik, azaz az előző példánál maradva, hat másodpercenként 20 kredit.

Privát chaten a lányok természetesen jóval többet mutatnak, mint ingyenes chaten :-)Ingyenes online csevegés mindenkivel aki az oldalon van! Kattints ide!
Üzeneted: