Cam2Cam

CAM2CAM

Oldalunkon lehetőséged van privát chat közben CAM2CAM chatet indítani. CAM2CAM chat alatt a modell, akinek a műsorát nézed, láthat és akár hallhat is téged.

A funkció használatához mindössze egy webkamerára van szükséged.

Mielőtt privát chatet indítanál, a modell képe alatti kamrea_beállítás feliratra kell kattintanod. Megjelenik két lista, az egyik a számítógéphez csatlakoztatott kamerák, a másik pedig a hangeszközök listáját tartalmazza.

CAM2CAM kamera beállítás

 

Miután a mentés gombra kattintasz, a "Saját kép" feliratra kattintva bekapcsolhatod saját képed megjelenítését. Ez egyben abban is segít, hogy ellenőrizd, valóban működik-e a kiválaszott kamera, és nem privát adás alatt, creditekért kell kísérletezned. A kamera bekapcsolásakor egy figyelmeztető üzenetet jelenít meg a böngésződ, amelyben jelzi, hogy a weboldalunk fel kívánja használni a kamera képed, így mások is láthatnak. Ahhoz hogy használd a CAM2CAM szolgáltatást, hozzá kell járulnod ehhez az "Allow" gombra kattintva!

 

CAM2CAM engedélyezés

 

Ha mindent sikeresen csináltál, a bal felső sarokban megjelenik a webkamerád képe, ellenőrizheted, hogy minden rendben működik-e, és privát adásban a CAM2CAM indítás gombbal indíthatod a saját képed megjelenítését a modell felé.

 

CAM2CAM saját kép

 

A CAM2CAM chatet bármikor megállíthatod, illetve a CAM2CAM indítás felirat alatt megjelenő "hang ki" gombbal bármikor kikapcsolhatod a saját hangod adását.

 

Fontos információ a kétirányú hang használatához:

Ha kétirányú hangot használsz, azaz a saját mikrofonod is bekapcsolod, előfordulhat, hogy a hang elgerjed, visszhangzik, sípolni kezd. Ilyen esetben a "CAM2CAM" indítás alatti hang ki feliratra történő kattintással kikapcsolhatod a saját hangod.

Amennyiben fülhallgatót, vagy headset-et használsz, a probléma nem jelentkezik, javasoljuk, hogy cam2cam használata közben használd ezeket az eszközöket!

 

Fontos tudnivalók:

A CAM2CAM funckiót mindenki saját felelősségére használhatja, a modell felé kiadott kép tartalmáért mindenki önálló felelősséggel tartozik.

A CAM2CAM képen csak Te szerepelhetsz, tilos a modell felé bármilyen más tartalom (Pl. előre rögzített film, stb.) sugárzása.

Tilos a CAM2CAM adásban 18 éven aluli személy, vagy olyan személy szerepeltetése, aki ehhez nem adta kifejezett hozzájárulását.

A CAM2CAM szolgáltatás díja a modell mindenkori ára + 20%.

Amennyiben nincs kameraképed, kérjük ellenőrizd webkamera beállításaidat. Kérjük vedd figyelembe, hogy egy webkamerát egyidőben csak egy szoftverben (privát chatben, cam2cam adásban használhatsz.)

Egy modell szobájában egyidőben csak egy CAM2CAM chat futhat. Amennyiben másvalaki használja a szolgáltatást, a chat felületen értesítést kapsz. Amennyiben a másik felhasználó befejezi a CAM2CAM chatet, értesítés jelenik meg a chat felületen, és indíthatod a saját chated!

Kellemes chatelést kívánunk!

 Ingyenes online csevegés mindenkivel aki az oldalon van! Kattints ide!
Üzeneted: